newsNL, Non classéNL

SHOW US SOME LOVE !

Wist je dat in Wezembeek-Oppem één van de grootste cohousing projecten van België in de startblokken staat? Het voormalig passionistenklooster gaat de nieuwe thuis worden van zo’n 50 volwassenen en 20 kinderen in een duurzaam, sociaal en inclusief project.

Wist je ook al dat we binnenkort onze tweede verjaardag vieren en we héél hard uitkijken om van de voorbereidende fase naar de meer concrete verbouwingsfase te kunnen overgaan?

De komende weken zijn van cruciaal belang voor onze cohousing: ons architecturaal project is klaar, maar de gemeentelijke meerwaarde ervan staat al even ter discussie en moet nog worden gevalideerd door het college van burgemeester en schepenen voordat wij onze vergunning indienen. We hebben er vertrouwen in dat we een evenwichtig akkoord kunnen bereiken waarin we ons allemaal kunnen terugvinden.

Als je ook overtuigd bent van de postieve maatschappelijke impact van een project zoals het onze: show us some love! Like deze facebook post, volg ons, deel ons, schrijf je in op onze nieuwsbrief… en stuur ons veel good vibes! ✨