News

Non classéNL

We hebben een bouwvergunning!

Na een rollercoaster van 3 jaar zijn we zo blij om deze waanzinnige droom waar te maken...BEDANKT voor jullie steun, buren, supporters, politieke partners, subsidiërende instanties, vrienden en vrienden van vrienden - jullie zijn geweldig! Wat gaat er nu gebeuren? De werkzaamheden (die naar schatting 2 jaar zullen duren) beginnen deze zomer. Bekijk voor meer… Continue reading We hebben een bouwvergunning!

Non classéNL

Appartement te koop op Vosberg!

Zin om je in te zetten voor een mooie leefplek met een leuke groep? Is cohousing iets voor jou? Dan word jij misschien onze nieuwe buur! Even voorstellen: Wij zijn een meertalige groep enthousiastelingen die in het voormalige Passionistenklooster in Wezembeek-Oppem een cohousing op poten zet. Zo’n 30 gezinnen van verschillende leeftijden transformeren samen de… Continue reading Appartement te koop op Vosberg!

Non classéNL

Opendeurweekend 21-22 mei

VOSBERG Co-Housing opent haar deuren voor de SAMENHUIZEN DAGEN ! Bezoek dit prachtige domein en geniet van een drankje van de VOSBAR op het dorpsplein!Kom met je familie of vrienden boogschieten tijdens een "Robin Hood Parcours"! ==> https://www.facebook.com/events/488835502994237?ref=newsfeed