Non classéNL

We hebben een bouwvergunning!

Na een rollercoaster van 3 jaar zijn we zo blij om deze waanzinnige droom waar te maken…BEDANKT voor jullie steun, buren, supporters, politieke partners, subsidiërende instanties, vrienden en vrienden van vrienden – jullie zijn geweldig!

Wat gaat er nu gebeuren?

De werkzaamheden (die naar schatting 2 jaar zullen duren) beginnen deze zomer. Bekijk voor meer informatie over de werkzaamheden en plannen dit artikel op onze website.

Wil je deze grote stap samen met ons vieren?

We organiseren een grote collectieve werf tijdens het weekend van 16-17 maart!

Er zijn talloze kleine geneugten in het leven, de kunst is ze te herkennen. Het geluid van de regen op de ramen terwijl je lekker knus zit, de glimlach van een kind, de spaghetti bolognaise van je moeder of het verzamelen van tonnen puin in een koud gebouw terwijl je van zweet doordrenkt bent, om maar enkele voorbeelden te noemen.

Dus of je nu een vriend, een neef, een buur, een collega op het werk of de tandarts van de kleuterjuf haar tante bent, ook jij kan een stukje van dit geluk meepikken door een stukje van de muur in Gebouw B, Verdieping 2, Kamer 9 af te breken (en in de afvalcontainer te gooien).

Waar? op Vosberg ! Mechelsesteenweg 82, 1970 Wezembeek-Oppem.  

Wanneer? 16-17 maart, van 10 tot 17 uur (ochtendshift 10-13u, middagshift 14-17u).

Wat is er te doen? Wij zorgen voor alles: eten, drinken, klusjes voor iedereen (geen ervaring maar wel een paar spieren nodig), materiaal, containers en zelfs frangipannekes.

Wat nog? Zorg voor de juiste kleding, stevige schoenen en handschoenen. Heb je thuis een kruiwagen en/of een schop? Breng ze mee! Wij zorgen voor professionele mondmaskers.

En hoe doe ik dat? Door je hier in te schrijven.

Naast onze eeuwige dank is de prijs een feestelijk aperitief en de toekomstbelofte van vele momenten op deze magische plek.