Non classéNL

Appartement te koop op Vosberg!

Zin om je in te zetten voor een mooie leefplek met een leuke groep? Is cohousing iets voor jou? Dan word jij misschien onze nieuwe buur!

Even voorstellen: Wij zijn een meertalige groep enthousiastelingen die in het voormalige Passionistenklooster in Wezembeek-Oppem een cohousing op poten zet. Zo’n 30 gezinnen van verschillende leeftijden transformeren samen de plek tot een collectieve, duurzame en solidaire woonvorm. En nu komt er een plekje vrij!

Binnen Vosberg Cohousing is een appartement te koop op de 2e verdieping van het centrale gebouw. De woning is 100m2 groot met twee slaapkamers en een ruim balkon.

Er zijn ook gemeenschappelijke ruimtes zoals logeerkamers, een co-working, een wasserij, een fietsatelier, etc. Het gebouw is omgeven door een prachtige gedeelde tuin, met een moestuin, een boomgaard en een bos. We plannen om in 2026 te verhuizen.

We zoeken bewoners die nederlands én frans voldoende begrijpen om gesprekken te volgen. Om het intergenerationele evenwicht te bewaren verkiezen we kandidaten ouder dan 40 jaar.

Interesse?

Tijdens de online infosessie op 17 februari om 20u beantwoorden we je vragen!

Schijf je in en ontvang de deelnamelink en meer info: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4fSe-jkqgyyMHMQTI5yc2gFslmXpJaWNRniKfq62Vzc4ITw/viewform 

Noteer ook deze data van het toetredingsproces

17 februari 20u: online infosessie

18 februari 11u: rondleiding & kennismaking op Vosberg

18 tot 29 februari: kandidaten bevestigen interesse

week van 4 maart: online interviews met kandidaten

15 maart: definitieve antwoorden

Hopelijk tot snel!